Wagenparkbeheer

Door Atlas mobiliteit

De dienstverlening van Atlas mobiliteit is erg breed.

"Atlas denkt graag met u mee over alle wagenparkbeheer zaken, waar u dagelijks mee te maken krijgt. Belangrijk is vooral het proces te optimaliseren en te zorgen dat de primaire processen van uw bedrijf niet worden verstoord, zodat de medewerkers vooral bezig zijn met hun kerntaken."

Operationeel wagenparkbeheer


Het beheren van het wagenpark is best complex en kost tijd die u waarschijnlijk liever in het primaire proces van uw bedrijf steekt. Atlas mobiliteit heeft ervaring met diverse soorten wagenparken, eigen beheer of lease, personen- en bedrijfswagens en ondersteunt u graag bij de dagelijkse operationele zaken. Denk hierbij aan ondersteuning bij het bestelproces, schadeafhandeling, contacten met berijders, verkoop en factuurcontrole.

Heeft u ondersteuning nodig bij het maken van rapportages op gebied van CO2 footprint, IFRS 16, leaseverplichting, brandstofverbruik of andere onderwerpen? Deze maken wij graag voor u.

Mobiliteitsbeleid


Een goede mobiliteitsregeling zorgt voor kaders waarbinnen medewerkers hun mobiliteit kunnen invullen. In het beleid kan worden geborgd wat de budgetten zijn en binnen welke grenzen medewerkers een (lease-)auto kunnen kiezen. Tevens kan worden vastgelegd hoe de medewerker met de auto dient om te gaan. Met een bijbehorende auto-overeenkomst kun je als bedrijf borgen dat de medewerker kennis heeft genomen van de regeling en zich hieraan conformeert.

Uiteraard is deze regeling voor ieder bedrijf anders en is het belangrijk goed te kijken wat bij u bedrijf past.

Interim wagenparkbeheer


Het kan voorkomen dat uw vaste medewerker, die het wagenparkbeheer doet, uitvalt door ziekte of verlof. Atlas mobiliteit kan tijdelijke ondersteuning bieden op interim basis. Uiteraard is dit ook mogelijk wanneer er extra ondersteuning nodig is bij projecten of aanbestedingen.

We zijn thuis in de diverse pakketten fleetmanagement software die er zijn (o.a. Autodisk, XPOfleet, Fleet Pack, Topdesk). In overleg met u kunnen we bekijken hoe hier invulling aan gegeven kan worden.


Inkoop/ verkoop


Met een heel groot netwerk in de Automotive kan Atlas mobiliteit u ondersteunen bij aankoop of verkoop van uw voertuigen. Er zijn kortingsafspraken met diverse importeurs en leveranciers, waarbij de volledige korting ten gunste van u als klant komt.

Daarnaast beschikken wij over diverse verkoopkanalen, om uw voertuigen af te stoten. Atlas mobiliteit blijft graag onafhankelijk en kijkt graag met u als klant, naar de mogelijkheden.

Meer informatie of een afspraak maken? Titel

 06-45610925